1 Ocak 2018 Pazartesi

Muhafazakar Villa Önerileri

           Muhafazakar Villa Önerileri

Şimdilerde her yaştan kesimler tarafından tercih edilen Muhafazakar Villa ne anlama geliyor ? Bu tip villaları diğer villalardan ayıran en büyük özellik havuzlarının ve bahçelerinin dışarıdan gözükmemesi, yani konaklayan misafirlerin tamamen özgür olması. Balayı çiftleri, genci yaşlısı hatta yabancı turisti bile muhafazakar villa kiralıyor. Mahremiyete verilen önem bu villalara olan talebi de arttırıyor. Şimdi bizzat gezip görme şansı yakaladığım bazı villaları sizinle paylaşıyım. Villa kiralamanızda size yardımcı olabilir. Villagezegeni aracılığı ile keşfettiğim o harika villalar:

Villa Montana:Kalkan Kördere’de Havuz terası tamamen korunaklı , muazzam bir manzarası olan ve 14 Kişilik bir villa. İki adet Jakuzisi mevcut. Birisi bina içerisinde yatak odasında, diğeri ise havuz başında. Havuzu da oldukça büyük. Lüks ve konforu seven kalabalık gruplar için şiddetle öneririm.

Villa Nur: Kalkan İslamlar bölgesinde bulunan 4 Kişilik bir villa. Genelde çekirdek aileler ve balayı çiftleri tarafından tercih ediliyormuş. İçerisini gezdiğimde beni en çok etkileyen kapalı ısıtmalı havuzu var ve içerisinde jakuzi mevcut. Bu yüzden özellikle tercih ediliyor

Villa Eylül: Kalkan Üzümlü’de 1 odalı balayı villası. Havuzunda ısıtma sistemi mevcut ve bir artısı daha içerisinde kapalı havuzlu jakuzisi olması. Bu yüzden kesinlikle öneririm.

Villa Çamlı : Üzümlü bölgesinde 6 kişilik muhafazakar bir villa. Çok şık ve zevkli döşenmiş mobilyaları. Ayrıca yine jakuzisi ve kapalı havuzu mevcut. Lüks severler bu villaya 

Villa Topcu Duo: Ultra lüks ve çift jakuziye sahip. Konum olarakta merkeze yakın villa isteyenlerin tercih etmesi gereken bir villa

Villa Üzüm Tanesi: İşte benim favorilerimden belki de 1.si…. Tüm övgüleri hak ediyor çünkü resimlerde gördüğünüzden  çok daha güzel.Kapasitesi 2 kişilik. Bir balayı villası. Hem doğa içerisinde hem deniz manzaralı. Üstelik Jakuzisi de mevcut.

Villa Akça: 14 Kişilik büyük gruplar ve aileler için dizayn edilmiş korunaklı bir villa.  Kalkan Kördere’de bulunuyor yani şehir merkezine araç ile 5 dk uzaklıkta. Merkeze yakın büyük villa arayanlara öneririm.

Villa Karen: Bir ısıtmalı havuzlu villa daha. Üstelik üstü de kapanabiliyor. Bu anlamda diğer villalardan biraz ayrılıyor Karen. Kapasitesi 4 Kişilik.

Villa Selen: Havuzu ısıtmalıdır ve mevsime göre üstü kapatılabiliyor. Bu bir balayı villası. Isıtma için extra ücret talep edilmiyor. Mutlaka inceleyin

Villa Keyfin 1,2,3 : Bu üç villa balayı villalarıdır. Yani 2 kişilik konaklama 
kapasitesine sahipler.Hatta ısıtmalı havuzları ve jakuzileri de var. Hem manzaram olsun hemde korunaklı villam olsun diyenler buraya.

Villa Mavi Koy: 12 Kişilik kendine ait bir plajı olan villa. İlk duyduğumda bende çok şaşırmıştım fakat muhteşem bir detay. Kendine özel bir plaj . Bu villayı anlatmaya kelimelerim yetmez ama kesenin cebini biraz açmayı düşünürseniz müsaitlik durumunu bir kontrol edin derim 

Villa Çam : 4 Kişilik kapasitesi olan ve içerisi ahşap döşenmiş bir villa. Biraz otantik severlere göre. Harika manzarası, havuzu ve jakuzisi var.

Villa Nil: Kalkan İslamlar bölgesinde bulunan 4 kişilik bir villa. Sakinlik ve şehir gürültüsünden uzak olmak isteyenlere ideal

Villa Zen: Kalkan Kalamar’da bulunan enfes konumu olan 7 Kişilik villa. Merkeze yakın villa isteyenlere öneririm. Kalamardaki plajlara da yürüme mesafesinde üstelik.

Villa Tamer: Ekonomik 4 Kişilik kapasiteli bir villa. Güzel bir havuzu ve renkli bir bahçesi var 

Villa Kaputaş 1,2,3,4,5,6: Tam 6 adet villadan oluşan bu alan içerisinde hiçbir villa birbirinin bahçesini görmüyor.Fiyat olarak inanılmaz ekonomik. Kapasiteleri ise 4 kişi ile 6 kişi arasında değişiyor. Merkeze biraz uzak ama sakin tatil isteyenler burayı baya tercih ediyor. Yazın genelde çok tercih edilen villalardır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder